Gezin-fotograaf-westland
gezinsshoot
Familie fotograaf Westland

We spraken twee dagen af eind september, in de hoop dat 1 van deze dagen een prachtige zonsondergang zou geven. Blijft altijd spannend in september πŸ˜‰ maar we gokten het erop en het kwam goed!!! Zo’n mooie avond voor mij als familie fotograaf op het strand en in de duinen van het Westduinpark. Echt een feest om dit gezin vast te mogen leggen. We hebben zoveel gelachen, de kinderen waren door het dolle heen. Ze hebben hun mooiste lach laten zien.

Als ik dan later hoor dat ze er zo spontaan opstaan allemaal en dat het altijd lastig is om hun eigen kinderen met zo’n spontane lach te fotograferen. Voelt dat als een nog groter compliment! Vooral die laatste foto van deze blog is mijn favoriet!

Dat is wat ik wil vastleggen als familie fotograaf in het Westland; jullie mooiste lach, dikste knuffels en grootste lol! En dat is bij deze fotoshoot zeker wel gelukt. Steeds meer gezinnen willen fotoshoot in de duinen en voor mij alleen maar tof om dan naar mijn favoriete plekjes in het Westduinpark te gaan! En als we dan ook zo’n mooi zonnetje erbij krijgen, kan mijn dag niet meer stuk.

In het voorjaar en het najaar is de zonsondergang ook nog op een schappelijk tijdstip en kunnen we dit prima samen met de kinderen doen. In juni/juli/augustus is het altijd best wel laat, wat soms voor wat chagrijnige kindjes kan zorgen. Maar ik zeg altijd, jullie kennen zelf je kind het beste en weten of dit wel of niet kan. πŸ™‚ Ik ga graag met jullie op pad en bij de voorkeur voor zonsondergang, plannen we twee data in! Hopelijk is het dan op 1 van de twee dagen heel mooi weer, en anders maken we er natuurlijk alsnog een leuke shoot van. (behalve als het regent ;))

Benieuwd naar de mogelijkheden voor komend voorjaar/zomer met mij als familie fotograaf? Stuur alvast een berichtje, dan bekijken we de mogelijkheden.