Newbornshoot
Familie fotoshoot Westland – Baby

Tijd om weer eens foto’s te delen van een familieshoot in het Westland. Zo’n leuke ochtend bij dit kersverse gezin, die mij vroegen voor een fotoshoot van hun kindje. Ze heeft de hele shoot zich zo goed gedragen, aan het begin lag ze bij papa en mama in hun armen te slapen en na het drinken van een flesje, keek ze heel wijs om zich heen.

We stoppen tussendoor gewoon om even de fles te geven, daardoor blijft de baby tevreden en kan ik mooie foto’s van jullie maken. Ik heb alle tijd en wil ervoor zorgen dat jullie je helemaal op je gemak voelen tijdens een newbornshoot. Vooral in het Westland en omstreken word ik daarvoor vaker geboekt en dat vind ik super tof!!

Ik geef toe, niet alle baby’s liggen er zo tevreden bij, maar ik zorg ervoor dat jullie je op je gemak voelen. En als de baby er echt geen zin in heeft, prikken we gewoon nog een extra datum om zeker te weten dat jullie mooie foto’s hebben van jullie samen en de baby alleen! Het is toch een hele investering.

Geniet mee van deze leuke familieshoot die helemaal klopte qua styling, lieve baby en leuke ouders. Dat maakt mijn werk zo leuk!!
Het bruine bovenste dekentje is trouwens van Jollein, zeker een tip voor de aanstaande mama’s!