Newbornshoot
Fotograaf Westland – Newbornshoot

Elke newbornshoot bij een gezin thuis is weer anders. Het licht is in elk huis anders, de kleding is anders en de baby is anders. Dit maakt het juist zo uniek en bijzonder om bij iedereen langs te mogen komen als fotograaf. Geen fotoshoot is hetzelfde maar uiteindelijk gaat het om de foto’s daarna. Die moeten precies weergeven wie jullie zijn, jullie liefde moet ervan af spatten. Aan mij de taak als fotograaf in het Westland en omgeving, om jullie zo puur mogelijk vast te leggen.

Bij dit gezin hield storm Eunice de gemoederen bezig en we hebben even getwijfeld of de shoot door kon gaan vanwege de donkere dag. Maar met een beetje creatief denken, besloten we de shoot dichtbij het raam plaats te laten vinden. Dit betekende dat de slaapkamer van papa en mama ongebruikt bleef en dat we verkasten naar de zolder kamer en de logeerkamer. Alles voor die mooiste foto’s van jullie. En zeg nou zelf, op de meeste foto’s zie je daar helemaal niks van!!

Kijk deze papa en mama eens stralen tijdens de newbornshoot met hun dochter! Zo’n fijne ochtend, zulke lieve mensen. Dankbaar dat ik dit mijn werk mag noemen. Geniet mee van onderstaande foto’s.

Ben je benieuwd of ik ook iets voor jullie kan betekenen? En wil je ook zulke foto’s met jullie pasgeboren kindje? Kijk dan hier voor meer info. In het rondom het Westland ben ik actief als familie fotograaf.