gezinsshoot
Fotograaf Westland – familie fotoshoot

Op een zonnige middag aan het begin van de zomer stond ik als fotograaf in het Westland in het zonnige de Lier. We reden samen richting de Lier om foto’s te maken van de ouders met drie kleine kindjes. Ik was gewaarschuwd, de kinderen zouden niet netjes stil zitten voor de foto. Guess what… daar word ik mega blij van!! Rond rennende kinderen die heel veel plezier hebben, op avontuur gaan door de natuur en elkaar een beetje uitdagen. Gek doen met papa en mama. Allemaal ingrediënten voor een geslaagde fotoshoot.

Pap en mam wilden graag een familieshoot van de drie kleintjes en waren benieuwd hoe het zou gaan. We hebben de hele tijd gerend door het hoge gras, de kinderen zijn in de lucht gegooid, hebben gras gegeten en hebben veel lol gehad. En dat zorgt nou precies voor deze heerlijke serie foto’s. Helemaal wat ik bedoel!

Kinderen hoeven dan ook niet stil te zitten om een mooi statieportret te maken en van tevoren hoef je ze ook niet te vertellen wat ze allemaal moeten doen. We gaan gewoon heel veel lol maken en ondertussen schiet ik de foto’s! 😉

Denk je nu… Hey! Ik wil ook zo’n leuke, vrolijke familieshoot in het Westland en zoek een fotograaf? Of heb jij een andere toffe locatie in gedachten? Stuur mij dan een berichtje! Ik stuur jullie graag meer informatie toe over de fotoshoot en we plannen samen een datum voor het voorjaar/zomer.