newborn

Nog heel eventjes en jullie worden voor het eerst papa en mama, of misschien komt er nog wel een kindje bij binnen jullie gezin. Een bijzondere periode waarin de eerste weken voorbij vliegen.

Hoe zal jullie baby eruit zien? Ze veranderen zo snel. De shoot vindt plaats bij jullie thuis in een vertrouwde omgeving. Samen kunnen jullie vooral knuffelen tijdens de shoot en maak ik foto's van jullie samen als gezin en de baby alleen. 

werkwijze

Tijdens je zwangerschap stuur je mij alvast een berichtje indien je geïnteresseerd bent in een newbornshoot. Ik hou dan ruimte over in mijn agenda rondom de uitgerekende datum.

In de zomermaanden is het verstandig om minimaal 2-3 maanden van tevoren alvast een shoot te boeken, gezien de volle agenda i.c.m. bruiloften.

Ik stuur jullie vervolgens een informatie brochure met daarin alle belangrijke informatie, tips en kleding/styling tips. Zodat jullie alvast wat ideeën kunnen opdoen.

Zo'n 2-3 dagen na de geboorte stuur je mij een berichtje en prikken we de definitieve datum voor de fotoshoot.

Voorafgaand aan de shoot

lees over 'tijdens de shoot' ➝

Ik kom bij jullie thuis langs en ik neem ruim de tijd om foto's te maken van jullie baby, jullie samen en eventuele broertjes en zusjes. Mocht de baby nog wat willen drinken/knuffelen tussendoor, nemen we daar alle tijd voor.

We maken foto's van jullie samen als gezin, de baby alleen en losse combinaties met papa of mama. Ook maak ik detail foto's van de kleine voetjes, handjes en de babykamer/ geboortekaartje. Leuk om later nog eens terug te zien.

Geen zorgen als jullie baby niet helemaal in zijn hum is. Inmiddels heb ik al heel wat families vastgelegd en heb ik een engelengeduld voor de mooiste foto's!

tijdens de shoot

lees over 'na de shoot' ➝

Na de shoot stuur ik binnen 2-3 weken alle foto's toe in een online galerij.

Hieruit kunnen jullie de favoriete foto's selecteren en kiezen voor het pakket wat bij jullie past.

Vervolgens krijgen jullie de gekozen foto's toegestuurd en maak ik (bij het complete pakket) een klein album van de fotoshoot als aandenken aan deze bijzondere periode.

na de shoot

← terug naar 'voorafgaand aan de shoot'

tarieven

the best of

€ 299,00

⊹ incl. 15 foto's in hoge resolutie
⊹ persoonlijke online fotogalerij
⊹ zelf je favorieten selecteren 
⊹ mogelijkheid losse foto's bij te kopen

compleet

€ 399,00

⊹ incl. alle foto's digitaal (minimaal 40-50 foto's)
⊹ persoonlijke online fotogalerij
⊹ album met jullie favorieten (15x15 cm)

Hierbij een kleine impressie met foto's van eerdere newbornshoots.

portfolio

Fleur (Newborn)

Als je niet van poseren houdt is een reportage bij Denise perfect!

In april is Denise bij ons thuis langsgekomen voor een newbornshoot met onze twee weken oude dochter. Zulke waardevolle foto's aan over gehouden. Elke dag kijk ik er wel even naar om te herinneren hoe klein ze was. Juist als je niet van poseren houdt is een reportage bij Denise perfect. Ze stelt je gerust in je eigen prettige omgeving, met fijne aanwijzingen. We hadden het niet willen missen en zijn nog steeds heel blij met het resultaat!!

RoSeanne & Rick (newborn/gezin)

Zo blij dat we haar hebben gevonden, binnenkort weer een shoot gepland!

Het is altijd één groot feest als we een fotoshoot bij Denise hebben. De kids voelen zich op hun gemak en het eindresultaat is geweldig. Zo blij dat we haar hebben gevonden! We hebben nu al 3 shoots gedaan en binnenkort staat er weer een shoot op de planning, we kijken er enorm naar uit. Denise is echt een topper!!

Maaike & Mitchell

Wat een prachtige foto’s. Ze weet ook precies wat ze moet zeggen.

Wij hebben 3 fotoshoots bij Denise gedaan en elke keer waren we weer overdonderd door het resultaat! Wat een prachtige foto’s. Tijdens de shoot wist Denise ons helemaal op ons gemak te stellen. Ze weet ook precies wat ze moet zeggen om te zorgen dat je ongedwongen op de foto komt te staan.

Ginny & Rick

We waren heel blij met Denise haar flexibiliteit en meelevendheid. Een echte aanrader dus!

Denise is echt een toppertje! Ik was best zenuwachtig voor mijn zwangerschapsshoot maar Denise kon mij al snel gerust stellen. Ze is rustig en vriendelijk. De foto's zijn fantastisch geworden! We hebben daarna ook nog een newbornshoot geboekt en ook hier nam ze weer fijn de tijd. We waren heel blij met Denise haar flexibiliteit en meelevendheid. Een echte aanrader dus!

kind words

Verzend!

trouwformulier

Verzend!

fotoshoot-formulier

Dankjewel! Je formulier is goed verzonden en ik neem zsm contact met je op. Liefs

trouwfotografie

fotoshoot

liefs

Kies het juiste formulier voor een fotoshoot of bruiloft en vul de ontbrekende gegevens in. Ik kom graag met jullie in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Veel             en tot snel,
Denise