Zwangerschapsshoot
Shoot zwangerschap strand

Een tijdje geleden werd ik benaderd door deze mama to be of ik foto’s wilde maken van haar mooie zwangere buik. We planden twee data in de hoop dat we een mooie zonsondergang zouden hebben. En we kregen er een! En wat voor een! We begonnen eerst bij hen thuis voor wat intieme foto’s met lingerie en vertrokken daarna richting het strand voor deze heerlijke foto’s van hun samen. Ik heb enorm genoten van deze zwangerschap shoot aan het strand, zo’n mooie avond en zo’n gezellig stel! We wandelden samen door de duinen van Hoek van Holland richting de zee en eindigden met onze voeten in de zee, het was tenslotte toch een heerlijke zomerse avond.

Binnenkort zie ik ze weer om foto’s te maken van hun kindje, zin in!!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een shoot aan het strand of misschien wel juist voor een intieme shoot bij jullie thuis? Stuur vrijblijvend een berichtje.

Bekijk hier meer mooie zwangerschapsshoots thuis of juist in de buitenlucht! Je mag mij altijd vrijblijvend een berichtje sturen om eens te sparren over jouw ideeën. Misschien vind je het fijn om eerst even kort kennis te maken, geen probleem. Je mag mij altijd bellen/mailen, dan kletsen we samen even over jouw ideeën.