bruiloften
Trouwen bij Buitenplaats Amerongen – Fotograaf

Al een hele tijd geleden sprak ik met Albert & Elke over hun bruiloft bij Buitenplaats Amerongen. Door onze tante C werd de bruiloft helaas verplaatst maar gelukkig was het in september eindelijk zover. We begonnen bij hen thuis waar de bruid zich ging aankleden om vervolgens richting Fort Vechten te rijden voor de fotoshoot. Wat een toffe plek, ik was er als trouwfotograaf nog nooit geweest maar wat is het daar mooi!! We maakten een wandeling over het terrein en ik nam heel ontspannen foto’s van dit mooie bruidspaar. Om vervolgens door te rijden naar Buitenplaats Amerongen voor de ceremonie en nog een aantal groepsfoto’s met de familie.

Tijdens de ceremonie werden er hele mooie woorden gesproken voor Yvonne Hak. En spraken zij naar elkaar geloften uit, waar de bruidegom een traantje weg moest pinken. Zo persoonlijk en omringd door zulke lieve mensen namen we samen een borrel. Toen zij aan tafel gingen, nam ik afscheid en reed ik met een grote glimlach terug naar huis. Dat ik als trouwfotograaf op zulke mooie plekken mag komen bij zulke mooie mensen, is echt zo tof!

Een dag na de bruiloft stuurde ik hen al een preview met foto’s die ik hieronder deels laat zien. Ik hoop jullie snel meer foto’s te kunnen laten zien van deze toffe bruiloft!