bruiloften
Trouwen bij de Viersprong – Trouwfotograaf

Na lang wachten, was het eindelijk zo ver. De grote dag van Mark & Annique was eindelijk zover. Een prachtige zonnige zomerse dag in juni waarbij meerdere Westlandse leveranciers mee werkten aan deze dag. Samen met Absolute Productions mocht ik deze dag vastleggen als foto- en videograaf duo. Als trouwfotograaf ben ik niet vaak in het Westland te vinden, des te leuker dat het nu een thuiswedstrijd was en dat ik in de buurt alle toffe plekken wist te vinden. We begonnen de dag bij Mark thuis voor de voorbereidingen van de bruidegom, welke heerlijk relaxt van start gingen. Daarna vertrokken we richting Annique in ‘s-Gravenzande en kon de dag echt beginnen. Ze trouwden bij de Viersprong in ‘s-Gravenzande, wat al een prachtige locatie opzich is.

Een prachtige dag vol mooie, emotionele en bijzondere momenten voor hen samen als bruidspaar. Ik voelde mij als bruidsfotograaf echt omringd door zulke lieve mensen en ook nu, een tijdje later, heb ik nog zulk leuk contact met het bruidspaar en hun familie.

Annique kwam de foto’s persoonlijk samen met hun hondje bij mij thuis ophalen, super leuk om elkaar weer te zien. Ze kon niet meer wachten op de postbode en besloot zelf mijn kant op de rijden. Zo nieuwsgierig waren ze 😉

En toen ik ‘s avonds dit berichtje kreeg, was ik super blij dat ik deze mooie bruiloft voor hen mocht vastleggen als fotograaf in het Westland, een mooie thuiswedstrijd:

“Wauw Denise!!!!! Wat zijn de foto’s prachtig geworden! Zo Mooi!!!
Echt fantastisch, heel erg blij mee!! We gaan aan de slag met de selectie voor het album, maar dat wordt nog heel moeilijk!!”

Geniet mee met deze prachtige bruiloft, mede mogelijk gemaakt door:
Locatie: De Viersprong in ‘s-Gravenzande
Trouwringen: Rings of Love (en manchet knopen)
Bloemen: ‘t Bloemeke
Weddingplanner: Naoomevents
Videograaf: Absolute Productions
Muziek tijdens de ceremonie: Zangeres Kelly
MUAH Bruid: Sandra van Uffelen
Trouwpak & Trouwjurk: Bruidspaleis
Hotel: Hotel de Gravin

Benieuwd naar of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Stuur vrijblijvend een berichtje of bekijk de trouwbrochure!