Zwangerschapsshoot
Fotoshoot zwangerschap Wijk aan Zee

Een paar maanden geleden benaderde Mirte mij voor een fotoshoot tijdens haar zwangerschap. Aangezien ik zelf ook in verwachting was, spraken we iets eerder in haar zwangerschap af maar haar zwangere buik mocht er zeker wezen. Wauw wat een prachtige vrouw en ze straalt op elke foto tijdens de zwangerschap fotoshoot. We wandelden rustig naar een mooie plek in Wijk aan Zee dichtbij Aloha Beach. We kletsten heel wat af, we hadden immers heel wat ervaringen te delen. We hebben een tijdje gewachten tot het gouden uur op zijn mooist was en begonnen met het maken van foto’s van haar zwangere buik in de duinen. Daarna wisselden we telkens van plek tussen het strand en de duinen voor de meest perfecte foto’s. Haar zwierende vest en mooie jurk zorgden voor een mooie stijl aan foto’s.

Ik stuur voorafgaand aan de shoot vaak een Pinterest bord toe als mensen niet weten wat ze aan moeten, hiermee geef ik ze een beetje tips wat er mooi staat op de foto’s. Ik vind het vooral belangrijk dat je aandoet wat lekker zit.

Na het versturen van de foto’s kreeg ik deze email, dat maakt mij een blije fotograaf!
“Suuper mooi!! Echt onwijs bedankt dat je deze bijzondere tijd zo mooi hebt vastgelegd! Ik wil ze graag allemaal afnemen! Ben benieuwd naar het fotoboek 🙂 “

Een ontspannen avond met foto’s van haar zwangere buik tijdens de zwangerschapsshoot. Vaak krijg ik te horen dat vrouwen spijt hebben dat ze dit niet hebben vastgelegd, dat is zo zonde! Ik denk graag met jullie mee voor de perfecte locatie per seizoen zodat er foto’s zijn van deze bijzondere tijd met een baby op komst. Bekijk hier de verschillende pakket opties, je kunt het eventueel ook combineren met een newbornshoot als de baby geboren is.