als klein meisje

droomde ik over verre reizen maken

nieuwe mensen ontmoeten en veel van de wereld zien. Samen met mijn grote liefde Marc heb ik inmiddels heel wat mooie plekken van deze aardbol mogen bewonderen en ontdekken! Als trouwfotograaf & gezinsfotograaf kom ik op de mooiste plekken die ik samen met jullie mag bezoeken. Sinds 2020 ben ik mama van een zoon en begin 2023 kwam daar een prachtige dochter bij. Ik besef mij des te meer hoe hard ze groeien en hoe graag ik elk moment wil vastleggen.

romanticus, introvert rustig en vrolijk

Ik ben gek op fotoshoots tijdens zonsondergang en bruiloften vol emotie!

Ik ben een echte romanticus en van mijzelf een introvert, rustig en vrolijk persoon en sta graag voor anderen klaar. Ik ben graag onder de mensen en dan voornamelijk bij vrienden en familie. Een avond lang kletsen en lekker eten en dan bij voorkeur op een terras op het strand. Dichtbij het strand wonen zorgt ervoor dat ik daar heel vaak te vinden ben om even de drukte te ontvluchten. Daarnaast zorgt een veldboeket op tafel voor een glimlach en ga ik graag naar de sneeuw om te skiën of te snowboarden.

Ook jullie hebben samen een mooi verhaal en connectie die je niet snel met iemand anders hebt. Dat maakt jullie uniek als bruidspaar of als gezin. De verliefde blikken naar elkaar, die ene kleine aai over de bol en die grapjes die alleen jullie samen snappen. De tijd even stil zetten en later met veel liefde naar terugkijken.

Dat ik alle dagen van de week als fotograaf bezig mag zijn, is fantastisch! Ik kom op unieke trouwlocaties en zie prachtige zonsondergangen samen met jullie. Ik ben altijd benieuwd naar jullie verhaal en stiekem veeg ik dan ook nog wel eens traantje weg omdat ik helemaal op ga in het moment!

My Favorites

mooie
Lange dagen op het                 vertoeven
             in de zonnige Alpen
Samen zijn met vriendinnen en
       taart !!

zonsondergangen

strand

skien

familie

en

take        quiz

the

Ik kocht mijn eerste spiegelreflex camera in:

2011

2015

Mijn favoriete werelddeel om naartoe te reizen:

Azie

Zuid Amerika

Ik ben gek op:

House festivals

Hardstyle festivals 

2018

Zuid Afrika

Rock festivals