als klein meisje

droomde ik over verre reizen maken

nieuwe mensen ontmoeten en veel van de wereld zien. Samen met mijn grote liefde Marc heb ik inmiddels heel wat mooie plekken van deze aardbol mogen bewonderen en mogen ontdekken! Als fotograaf kom ik op de mooiste plekken die ik samen met jullie mag bezoeken. Sinds 2020 ben ik mama van een zoontje en begin 2023 kwam daar een prachtige dochter bij. Ik besef mij des te meer hoe hard ze groeien en hoe graag ik elk moment wil vastleggen.

romanticus, introvert rustig en vrolijk

Ik ben een echte romanticus en van mijzelf een introvert, rustig en vrolijk persoon en sta graag voor anderen klaar. Ik ben graag onder de mensen en dan voornamelijk bij vrienden en familie. Een avond lang kletsen en lekker eten en dan bij voorkeur op een terras op het strand. Dichtbij het strand wonen, zorgt ervoor dat ik daar heel vaak te vinden ben om even de drukte te ontvluchten. Daarnaast zorgt een veldboeket op tafel voor een glimlach en ga ik graag naar de sneeuw om te skiën of te snowboarden.

De wereld is prachtig en vol mooie mensen met ieder een eigen verhaal. De verliefde blikken naar elkaar, die ene kleine aai over de bol en een trotse blik naar elkaar. De tijd even stil zetten en later met veel liefde naar terugkijken.

Dat ik alle dagen van de week als fotograaf bezig mag zijn, is fantastisch! Altijd benieuwd naar het verhaal van de mensen op de foto en stiekem veeg ik dan ook nog wel eens traantje weg omdat ik helemaal op ga in het moment!

My Favorites

mooie
Lange dagen op het                 vertoeven
             in de zonnige Alpen
Samen zijn met vriendinnen en
       taart !!

zonsondergangen

strand

skien

familie

en

take        quiz

the

Ik kocht mijn eerste spiegelreflex camera in:

2011

2015

Mijn favoriete werelddeel om naartoe te reizen:

Azie

Zuid Amerika

Ik ben gek op:

House festivals

Hardstyle festivals 

2018

Zuid Afrika

Rock festivals