gezin

Loop je al langere tijd met het idee rond om eens foto's te laten maken van jullie samen als gezin?
Er zijn vast en zeker genoeg redenen om het nog even uit te stellen, maar misschien kan ik je overhalen om het nu wel te doen?

De mooie momenten met je gezin, rennend door het hoge gras en de ondeugende koppies van jullie kinderen. Samen gaan we avonturen sparen en foto's maken op een ontspannende manier in de buitenlucht.

werkwijze

Een fotoshoot van jullie samen als gezin vindt plaats in de buitenlucht op een mooie locatie in de duinen, strand of het bos. Inmiddels ken ik wat mooie plekjes waar we de ruimte hebben, niet veel mensen komen en we avonturen kunnen sparen voor jullie samen als gezin.

De kinderen kunnen hier rond rennen, verstoppertje spelen, dennenappels zoeken of schelpjes zoeken. Voor mij de ideale omstandigheden om jullie kinderen vast te leggen in de puurste vorm.

Waar vindt de shoot plaats?

lees over 'waar de shoot plaatsvind' ➝

Je hoeft niet constant naar de camera te lachen, ik vind het vooral mooi om jullie samen te zien als gezin. Ik verzin meerdere spelletjes en opdrachten om iedereen spontaan te laten lachen.

Vooral heel veel knuffelen samen, gek doen en genieten van dit moment samen.

Uiteraard geef ik af en toe wel wat aanwijzingen hoe jullie kunnen staan/zitten voor de mooiste foto's. Je doet dit immers niet elke week.

Na afloop van de shoot ga ik aan de slag met het selecteren van de mooiste foto's. Ik stuur binnen 2-3 weken alle foto's toe in een online galerij. Hieruit kunnen jullie de favoriete foto's selecteren en kiezen voor het pakket wat bij jullie past.

Vervolgens krijgen jullie de gekozen foto's toegestuurd en maak ik een klein album van de fotoshoot als aandenken aan deze bijzondere periode.

tijdens de shoot

lees over 'hoe ik te werk ga' ➝

We prikken samen een datum in de agenda. Meestal zijn de weekenden snel volgeboekt waardoor ik hier last minute niet veel ruimte meer heb. Mocht je dus afhankelijk zijn van het weekend, is het verstandig dit op tijd vast te leggen. In het trouwseizoen zijn de weekenden schaars.

Daarnaast fotografeer ik voornamelijk 's ochtends vroeg of aan het einde van de dag. Zeker in de zomer maak ik graag gebruik van het mooiste licht en is midden op de dag niet altijd ideaal. Soms kan het niet anders en dan zoeken we de schaduw op.

Een bewolkte dag is daarentegen prima.
Wil je echt dat mooiste ondergaande zonnetje? Dan kan ik jullie de beste tijdstippen vertellen en op basis daarvan een datum prikken. De zonsondergang shoots zijn zeer populair en worden dan ook vaak geboekt.

Voor mij het perfecte licht voor de foto!

Wanneer vindt de shoot plaats?

← terug naar 'Waar vindt de shoot plaats?'

tarieven

the best of

€ 249,00

⊹ max 1 gezin
⊹ incl. 15 foto's in hoge resolutie
⊹ persoonlijke online fotogalerij
⊹ zelf je favorieten selecteren 
⊹ mogelijkheid losse foto's bij te kopen

compleet

€ 349,00

⊹ max. 1 gezin
⊹ incl. alle foto's digitaal (minimaal 40-50 foto's)
⊹ persoonlijke online fotogalerij
⊹ album met jullie favorieten (15x15 cm)

Deze gezinnen gingen jullie voor en gingen samen met mij de natuur in om heel veel plezier te hebben samen tijdens een fotoshoot.

portfolio

Verzend!

trouwformulier

Verzend!

fotoshoot-formulier

Dankjewel! Je formulier is goed verzonden en ik neem zsm contact met je op. Liefs

trouwfotografie

fotoshoot

liefs

Kies het juiste formulier voor een fotoshoot of bruiloft en vul de ontbrekende gegevens in. Ik kom graag met jullie in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Veel             en tot snel,
Denise