gezin

Loop je al langere tijd met het idee rond om eens foto's te laten maken van jullie samen als gezin?
Er zijn vast en zeker genoeg redenen om het nog even uit te stellen, maar misschien kan ik je overhalen om het nu wel te doen?

De mooie momenten met je gezin, rennend door het hoge gras en de ondeugende koppies van jullie kinderen. Samen gaan we avonturen sparen en foto's maken op een ontspannende manier in de buitenlucht.

werkwijze

Een fotoshoot van jullie samen als gezin vindt plaats in de buitenlucht op een mooie locatie in de duinen, strand of het bos. Inmiddels ken ik wat mooie plekjes waar we de ruimte hebben, niet veel mensen komen en we avonturen kunnen sparen voor jullie samen als gezin.

De kinderen kunnen hier rond rennen, verstoppertje spelen, dennenappels zoeken of schelpjes zoeken. Voor mij de ideale omstandigheden om jullie kinderen vast te leggen in de puurste vorm.

Waar vindt de shoot plaats?

lees over 'waar de shoot plaatsvind' ➝

Je hoeft niet constant naar de camera te lachen, ik vind het vooral mooi om jullie samen te zien als gezin. Ik verzin meerdere spelletjes en opdrachten om iedereen spontaan te laten lachen.

Vooral heel veel knuffelen samen, gek doen en genieten van dit moment samen.

Uiteraard geef ik af en toe wel wat aanwijzingen hoe jullie kunnen staan/zitten voor de mooiste foto's. Je doet dit immers niet elke week.

Na afloop van de shoot ga ik aan de slag met het selecteren van de mooiste foto's. Ik stuur binnen 2-3 weken alle foto's toe in een online galerij. Hieruit kunnen jullie de favoriete foto's selecteren en kiezen voor het pakket wat bij jullie past.

Vervolgens krijgen jullie de gekozen foto's toegestuurd en maak ik een klein album van de fotoshoot als aandenken aan deze bijzondere periode.

tijdens de shoot

lees over 'hoe ik te werk ga' ➝

We prikken samen een datum in de agenda. Meestal zijn de weekenden snel volgeboekt waardoor ik hier last minute niet veel ruimte meer heb. Mocht je dus afhankelijk zijn van het weekend, is het verstandig dit op tijd vast te leggen. In het trouwseizoen zijn de weekenden schaars.

Daarnaast fotografeer ik voornamelijk 's ochtends vroeg of aan het einde van de dag. Zeker in de zomer maak ik graag gebruik van het mooiste licht en is midden op de dag niet altijd ideaal. Soms kan het niet anders en dan zoeken we de schaduw op.

Een bewolkte dag is daarentegen prima.
Wil je echt dat mooiste ondergaande zonnetje? Dan kan ik jullie de beste tijdstippen vertellen en op basis daarvan een datum prikken. De zonsondergang shoots zijn zeer populair en worden dan ook vaak geboekt.

Voor mij het perfecte licht voor de foto!

Wanneer vindt de shoot plaats?

← terug naar 'Waar vindt de shoot plaats?'

tarieven

the best of

€ 299,00

⊹ max 1 gezin
⊹ incl. 15 foto's in hoge resolutie
⊹ persoonlijke online fotogalerij
⊹ zelf je favorieten selecteren 
⊹ mogelijkheid losse foto's bij te kopen

compleet

€ 399,00

⊹ max. 1 gezin
⊹ incl. alle foto's digitaal (minimaal 40-50 foto's)
⊹ persoonlijke online fotogalerij
⊹ album met jullie favorieten (15x15 cm)

Deze gezinnen gingen jullie voor en gingen samen met mij de natuur in om heel veel plezier te hebben samen tijdens een fotoshoot.

portfolio

Robin (gezin)

Bij het maken van de foto's stelt Denise je helemaal op je gemak.

Denise is echt een hele fijne fotograaf! Enkele maanden geleden hebben wij een newbornshoot gedaan in de duinen. We zijn super blij met het resultaat. Bij het maken van de foto's stelt Denise je helemaal op je gemak, geeft ze aanwijzingen en creëert ze een hele fijne sfeer. Ik zou Denise zeker aanraden!

Evelien & Johan (gezin)

De foto's zijn werkelijk prachtig geworden en ook heel verschillend.

We kenden Denise al via een eerdere familieshoot en dat was heel goed bevallen, daarom boekten we haar opnieuw. Ze heeft goede suggesties voor verschillende locaties in de natuur. Tijdens de shoot is ze prettig in omgang en geeft ze goede aanwijzingen. De sfeer was ongedwongen en op de foto gaan voelde heel natuurlijk. De foto's waren snel klaar en van goede kwaliteit. Ze zijn werkelijk prachtig geworden en ook heel verschillend van elkaar. We zullen zeker nog eens met haar afspreken!!!

Vivian (gezin)

Je helpt goed met op gemak stellen tijdens de shoot

De communicatie met Denise is erg fijn. Afstemmen van de fotoshoot ivm weeromstandigheden is ook goed en fijn dat je mee denkt. Heel erg leuk om achteraf al snel een sneakpeak te ontvangen!

Je helpt goed met op gemak stellen tijdens de shoot en we zijn heel erg blij met resultaat en zeker voor herhaling vatbaar.

RoSeanne & Rick (newborn/gezin)

Zo blij dat we haar hebben gevonden, binnenkort weer een shoot gepland!

Het is altijd één groot feest als we een fotoshoot bij Denise hebben. De kids voelen zich op hun gemak en het eindresultaat is geweldig. Zo blij dat we haar hebben gevonden! We hebben nu al 3 shoots gedaan en binnenkort staat er weer een shoot op de planning, we kijken er enorm naar uit. Denise is echt een topper!!

Ilja (gezin)

Tijdens de shoot een hele fijne relaxte sfeer!

Mooie fotoshoot in de zomer op het strand. Prettig contact met Denise in de voorbereiding, makkelijk via haar site te boeken. Tijdens de shoot hele fijne relaxte sfeer waardoor de kinderen ook helemaal zichzelf waren. Hele mooie fotos, erg blij met het resultaat!

kind words

Video

Nu voor € 199,00

Een video van jullie gezin dwalend door de natuur, hoe tof is dat. Een moment van jullie samen, de tijd even stilzetten. Die aandoenlijke lach van jullie kind en die ondeugende blikken, die ga ik voor jullie vangen!

⊹ incl. een video (ca. 1-1,5 minuut)
⊹ ca. 20 foto's als extra 
⊹ een avontuur met jullie gezin!

Nieuw!

Verzend!

trouwformulier

Verzend!

fotoshoot-formulier

Dankjewel! Je formulier is goed verzonden en ik neem zsm contact met je op. Liefs

trouwfotografie

fotoshoot

liefs

Kies het juiste formulier voor een fotoshoot of bruiloft en vul de ontbrekende gegevens in. Ik kom graag met jullie in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Veel             en tot snel,
Denise