Fotoshoot-duinen-strand
gezinsshoot
Fotoshoot in de duinen – Den Haag

Een tijdje geleden toen deze mama nog zwanger was, benaderde zij mij voor een newbornshoot. In tegenstelling tot de vorige newbornshoot met hun dochter (bij hun thuis), wilden ze dit keer naar buiten. We spraken dus zo’n 3 maanden na de geboorte af en hoopten op een mooie zomerse avond in het Westduinpark in Den Haag voor de fotoshoot. Helaas hadden we heel slecht weer en besloten we contact te hebben, indien het mooi weer werd. Zodra het weer er beter uitzag heb ik hen gelijk een berichtje gestuurd met de vraag of ze een paar dagen later konden afspreken. En we hadden geen beter weer kunnen hebben!! Het was warm, zonnig en een prachtige avond voor een fotoshoot in de duinen van Den Haag!

Ik heb echt genoten van deze heerlijke avond en zij zaten dan ook met tranen in hun ogen de foto’s te bekijken. De keuze was dan ook reuze in de galerij en het album staat vol mooie zonnige foto’s. Bedankt voor deze heerlijke avond lieve S&M, veel geluk samen en wie weet tot ziens!!

Wil je nu ook een toffe fotoshoot boeken rondom de omgeving van het Westland of Den Haag? Stuur mij dan een berichtje. Hopelijk kunnen we dan ook foto’s maken met prachtig weer en een mooie zonsondergang! Als fotograaf kom ik veel bij klanten in Den Haag en het Westland, waardoor ik inmiddels heel wat mooie plekjes weet te vinden.