Festival-bruiloft-fotograaf
bruiloften
De ultieme festival bruiloft

Het gevoel van vrijheid, blijheid. Het gevoel de hele dag te willen dansen, te genieten en blij te zijn. Stiekem geeft een festival ons toch helemaal dat gevoel? En dan nog een mooi zonnetje erbij met een leuke DJ, dan is voor mij het festival perfect. Steeds vaker kiezen bruidsparen ervoor om hun bruiloft ook een festival vibe te geven en ik ga als fotograaf helemaal ‘aan’ bij dit soort toffe plannen.

Ik neem jullie mee in de mogelijkheden, ideeën en tips om jullie festival bruiloft tot een succes te maken.

Een locatie is natuurlijk 1 van de belangrijkste punten om mee te beginnen, hierbij dus een aantal tips voor leuke locaties waar dit festival idee helemaal tot zijn recht komt:

Hoeve Zzamen
Een van mijn nieuwe favorieten is Hoeve Zzamen in Zoetermeer. Een top locatie die openstaat voor toffe ideeen, je helemaal kan helpen met de perfect stylist vinden en midden in het groen. Een locatie waar veel mogelijk is en je o.a. foodtrucks kunt gebruiken voor het avondeten, helemaal festival vibe toch?

Trouwen in het Bos
Als er een organisatie is die hier echt de perfecte locaties voor kent en vol goede ideeën zit, dan moet je bij Trouwen in het Bos zijn. Midden in het bos een heel festival neer zetten? Ja bij hen ben je aan het goede adres!

Feel Good Tent Event
Een paar jaar geleden stapten we in de bus naar een bruiloft van goede vrienden, geen idee waarheen. We kwamen uit in het bos, dichtbij de Veluwe. En de plek, styling en setting was echt fantastisch bij Feel Good Tent Event.

Buitengoed de Boomgaard
Eentje die ook niet mag ontbreken in dit lijstje is Buitengoed De Boomgaard waar je zelfs je gasten kunt laten overnachten. Hoe tof is dat, samen wakker worden en nog nagenieten van de dag ervoor.

Nog wat andere leuke tips om jullie bruiloft net wat meer festival vibe te geven:

  • Stuur je gasten een festival bandje!
  • Stuur een uitnodiging naar je gasten in de vorm van een festival ticket.
  • Huur een toffe stylist in om deze dag helemaal af te maken qua styling.
  • Huur Foodtrucks voor het lekkerste eten. (eten uit het vuistje)
  • Zorg voor live muziek tijdens de ceremonie en het eten. Een klein bandje die de boel net wat meer opzweept!
  • Regel entertainment tijdens de borrel zoals een goochelaar of live karikaturist.

Worden jullie ook zo blij van deze locaties en zitten jullie ook vol goede ideeën? Uiteraard zijn jullie ook op zoek naar de beste fotograaf om dit voor jullie vast te leggen, misschien ben ik dat wel voor jullie? Stuur een berichtje om te kijken of jullie datum nog vrij is in mijn agenda!