bruiloften
Genomineerd voor de Bruidsfoto Award

Wauwwwwww, eind vorig jaar stelde ik een aantal doelen voor mijzelf. Eén daarvan was dat ik heel graag mee wilde doen met wedstrijden met als doel om mijzelf uit de dagen de beste trouwfoto’s te maken, alles uit mijzelf te halen en jullie een onvergetelijke trouwreportage te leveren. Begin dit jaar stuurde ik een aantal foto’s in voor de Bruidsfoto Award en ik kon half maart niet geloven dat ik dan toch echt genomineerd ben.

Mega trots op al mijn harde werken van de afgelopen jaren en het zou natuurlijk nog veel toffer zijn als ik in september met de Award naar huis mag gaan! Helpen jullie mee en stemmen jullie op mijn foto in de categorie “Bruidskinderen”?

Per categorie kun je jouw 2 favoriete foto’s aanvinken. In totaal zijn er 10 foto’s per categorie waar je uit kunt kiezen. Ik ben benieuwd naar jullie favoriete foto’s die kans maken op een Award!

Alvast super bedankt!!!

Stem op mijn foto!