Festival Br
Tips voor toekomstige bruidsparen

Ted & Selina (Juli 2023)

“Alle foto’s van onze bruiloft zijn zo prachtig gemaakt door Denise. Mooi en puur. Ze staat open voor ideeën en stelt je echt op je gemak waardoor eigenlijk alles van zelf ging en zij onze liefde goed kon vastleggen. 

Als we dan toch 1 trouwfoto moeten kiezen als allermooiste, dan deze. Op deze foto komt alles samen. Ze heeft de liefde goed vastgelegd van ons samen, maar ook de liefde van onze dierbaren voor ons. Daarnaast de omgeving en de kleuren spatten hier er goed van af.

Onze tip voor jullie: Probeer rustmomentjes in te plannen in het trouwprogramma. Het is een intensieve dag vol emoties. Samen even terugtrekken daar laad je weer van op. Wij hebben dit in de middag en de vooravond gedaan.”

Elke & Albert (September 2021)

“Heel moeilijk om DE mooiste foto te kiezen, want er zitten zoveel mooie foto’s tussen met allemaal een eigen verhaal. Maar deze is wel één van onze favorieten, omdat je het moment hebt gevangen zoals het was, Albert die reageert op iets wat gezegd werd in de speech van onze babs en ik heb deze reactie pas op de foto’s teruggezien. 

Tips die we kunnen geven: allereerst heel cliché, maar geniet van ieder moment, de bruiloft vliegt voorbij voordat je er erg in hebt. Daarnaast: pak ook een paar momentjes samen op die dag, wij reden bijvoorbeeld met zijn tweetjes van de fotoshoot naar onze trouwlocatie, even 25 minuutjes samen zonder anderen om ons heen.

Ten slotte als tip: kies Denise als fotograaf, lekker laagdrempelig, gaat op tussen de gasten en weet tegelijkertijd allerlei momenten te vangen die later bijdragen aan de mooie herinneringen aan die dag. “

Daan & Simone (juni 2023)

Onze leukste en mooiste foto van onze bruiloft! Hierbij hebben we het gevoel van de hele dag vastgelegd in 1 plaatje. Veel lachen, vrienden & familie en het feestelijke samenzijn op onze dag!

Onze tip: Er gaat altijd wel iets fout op je trouwdag. Maak je niet (al te) druk en geniet!

Asmae & Wesley (augustus 2022)

Van deze foto worden wij erg blij omdat iedereen straalt en we er met zijn drieën opstaan als gezin! Het is belangrijk om vooral te genieten want dit zie je zeker terug op de bruiloft foto’s. De dag gaat heel snel voorbij en dan ben je zo blij met de foto’s die je achteraf terug kan kijken van jullie bruiloft.

Wij hebben ook een groot trouwalbum laten maken en hier zijn we erg blij mee, het album is erg mooi geworden en dus echt een aanrader om erbij te nemen!

Tips van mij!!

Ik ben zelf getrouwd in augustus 2016. Een prachtige zonnige dag op het strand en heb zo erg genoten van deze dag. Ik hou zelf niet zo van in het middelpunt staan en hoor vaak dat mensen dat als reden gebruiken om niet te trouwen. Maar deze dag zijn er alleen maar gasten die jij leuk vind en waar jij van houd, dat maakt dat je helemaal op je gemak bent en jezelf kunt zijn! Ik heb de hele dag met een big smile rondgelopen en zo genoten! Voor ik het wist was het half 1 ‘s avonds en was de dag voorbij. De dagen erna was ik gewoon een beetje van slag dat het al voorbij was na maanden voorbereiden. Geniet van elk uur en elk bijzonder moment op jullie bruiloft, het is zo gaaf en leuk om mee te maken met de liefde van je leven!!!

En dan nog 1 belangrijke tip; Zorg voor een goede klik met de trouwambtenaar! Die maakt of breekt je ceremonie en zorgt ervoor dat het verhaal klopt, dat jullie veel kunnen lachen zorgt voor oprechte emoties. Inmiddels ken ik heel wat leuke zelfstandige ambtenaren, vraag vooral naar de mogelijkheden tijdens een kennismakingsgesprek! Dan kan ik goed inschatten wie er bij jullie zou passen qua persoonlijkheid! 🙂

Foto: Debby Elemans Photography

Ben je nou na het lezen van deze blog benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Hoe ik jullie onvergetelijke bruiloft kan vastleggen in de vorm van foto’s? Stuur mij vrijblijvend een berichtje en zitten we binnenkort samen aan tafel om te brainstormen over jullie bruiloft. Na al die jaren ken ik inmiddels heel wat toffe leveranciers, heb ik goede tips om jullie bruiloft zo relaxt mogelijk in te delen en laat ik jullie vooral genieten van jullie bruiloft!

Stuur een berichtje!