J&K trouwden in juli bij de Viersprong in ’s-Gravenzande. Een prachtige locatie waar je in de tuin kunt trouwen, als trouwfotograaf een thuis wedstrijd!

Trouwen bij de Viersprong – Fotograaf

lees blog

Op een prachtige zomerse avond maakten we foto’s van de zwangerschap in de duinen van Den Haag! Een zwangerschapsshoot voor in de boeken!

Zwangerschapsshoot Duinen – Den Haag

lees blog

Voor deze zwangerschapsshoot maakten we binnen foto’s en maakte ik als fotograaf gebruik van verschillende ruimtes met mooi licht.

Zwangerschap fotoshoot binnen

lees blog

Fotoshoot in het Westland bij een pasgeboren baby. Een prachtige ochtend voor mij als fotograaf met zo’n lief baby’tje! Ze keek vrolijk om zich heen.

Fotograaf Westland – Newbornshoot

lees blog

Als familie fotograaf in het Westland mocht ik weer op pad in de duinen. Een heerlijke, zonnige avond eind september beloofde veel goeds!

Familie fotograaf Westland

lees blog

Trouwen bij Buitenplaats Amerongen en foto’s maken bij Fort Vechten, een top combinatie voor mij als bruidsfotograaf! Ik heb genoten van deze mooie bruiloft.

Trouwen bij Buitenplaats Amerongen – Fotograaf

lees blog

Voor een mooie shoot van haar zwangerschap, maakten we foto’s in de duinen van Hoek van Holland. We eindigden bij het strand met onze voeten in de zee!

Shoot zwangerschap strand

lees blog

Trouwfotograaf Viersprong, Westland. Trouwen in het Westland in ’s-Gravenzande, waar ik als bruidsfotograaf prachtige foto’s mocht maken,

Trouwen in het Westland – Trouwfotograaf

lees blog

Een fotoshoot in de duinen van het Westduinpark Den Haag, dichtbij het Westland. Een mooie plek om foto’s te maken met jullie gezin tijdens zonsondergang!

Fotoshoot in de duinen – Den Haag

lees blog

Deze newbornshoot in Naaldwijk was zo leuk, dit kleine meisje deed het zo goed! Dit soort fotoshoots in het Westland zijn zo waardevol.

Familie fotoshoot Westland – Baby

lees blog

nieuwe blogs

oude blogs