Fotoshoot-zonsondergang-zwanger
Zwangerschapsshoot
Zwangerschapsshoot Duinen – Den Haag

Op een prachtige zomerse avond maakten we foto’s van de zwangerschap met M&M in de duinen van Den Haag! Al snel kreeg ik een berichtje van hen dat ze deze bijzondere periode wilde vastleggen met een zwangerschapsshoot in de duinen en over een tijdje ook met een newbornshoot. Zo bijzonder dat ik beide momenten voor hen mag vastleggen. We prikten een datum en troffen een prachtige avond met heerlijk weer. Deze bikkel van een mama to be trotseerde zelfs de kou door in haar lingerie te poseren en later bij de zee nog eens kick ass foto’s te laten maken.

Vind je die witte kimono nou ook heel tof? Die mag je van mij lenen πŸ™‚ Ik heb geen uitgebreide client closet maar deze kimono werd vaker naar gevraagd en heb ik daarom aangeschaft zodat je die kunt lenen.

Zo tof als ik mijn creativiteit los mag laten en zij alleen maar verliefd naar elkaar hoeven te kijken. Meer heb je toch niet nodig ;)? Lijkt het jou tof om deze bijzondere periode ook vast te leggen? Neem dan contact op en wie weet zien wij elkaar ook binnenkort. Samen kunnen we brainstormen en kijken wat het beste bij jullie past.

Ik kan niet wachten tot ik binnenkort ook hun zoontje mag vastleggen, met die verliefde blikken zit het denk wel goed πŸ˜‰ Hoe trots kun je zijn op een kleintje die op komst is. En terecht want je kunt je later bijna niet meer voorstellen dat de baby in die mooie zwangere buik heeft gezeten. Een zwangerschapsshoot in de duinen zal je daarom herinneren aan die bijzondere periode.