Photoshoot Paris

Een prachtige elopement in Parijs met een geweldig bruidspaar, een fotoshoot helemaal in de stijl van de Parijse stad; chique en classy!

Elopement Parijs – Fotoshoot

lees blog

Wauwwwwww, eind vorig jaar stelde ik een aantal doelen voor mijzelf. Eén daarvan was dat ik heel graag mee wilde doen met wedstrijden met als doel om mijzelf uit de dagen de beste trouwfoto’s te maken, alles uit mijzelf te halen en jullie een onvergetelijke trouwreportage te leveren. Begin dit jaar stuurde ik een aantal […]

Genomineerd voor de Bruidsfoto Award

lees blog

De perfecte en mooiste trouwlocatie vinden is een mooie zoektocht voor jullie bruiloft. Hoe vinden jullie de beste locatie en waar kun je allemaal aan denken? In de afgelopen 7 jaar heb ik al veel mooie trouwlocaties mogen zien tijdens bruiloften en graag deel ik mijn favorieten met jullie. Ik hoop hiermee jullie zoektocht makkelijker […]

De mooiste trouwlocaties

lees blog

De kosten voor een trouwfotograaf zijn gemiddeld € 1500-€4000 voor een bruiloft reportage. Dit is afhankelijk van meerdere aspecten.

Wat kost een trouwfotograaf – Bruiloft?

lees blog

trouwfotograaf noord Holland

Dit leuke bruidspaar trouwde in Noord Holland en ik mocht als trouwfotograaf deze mooie dag met prachtig zonnetje voor ze vastleggen!

Trouwfotograaf Noord Holland

lees blog

Trouwfotograaf-festival-bruiloft

Ik mocht als fotograaf een toffe festival bruiloft vastleggen in Zuid Holland, bij een toffe locatie in Zoetermeer. Een feestje voor mij!

Festival Bruiloft – Fotograaf Zuid Holland

lees blog

Fotograaf-familie-strand-duinen

Een gezin fotoshoot op het strand tijdens zonsondergang, met een prachtige lucht tijdens het gouden uur. Perfect voor mij als gezinsfotograaf.

Fotoshoot zonsondergang strand – gezin

lees blog

Festival-bruiloft-fotograaf

Het gevoel van vrijheid, blijheid. Het gevoel de hele dag te willen dansen, te genieten en blij te zijn. Stiekem geeft een festival ons toch helemaal dat gevoel? En dan nog een mooi zonnetje erbij met een leuke DJ, dan is voor mij het festival perfect. Steeds vaker kiezen bruidsparen ervoor om hun bruiloft ook […]

De ultieme festival bruiloft

lees blog

Zwangerschap-fotoshoot-fotograaf

Jouw zwangerschap vereeuwigen tijdens zonsondergang, samen wandelen door de duinen en langs de zee voor de mooiste foto’s tijdens een zwangerschapsshoot!

Zwangerschapsshoot zonsondergang

lees blog

Festival Br

Tips voor toekomstige bruidsparen die nog gaan trouwen, geschreven door stellen die recent getrouwd zijn. Waar moet je echt aan denken?

Tips voor toekomstige bruidsparen

lees blog

nieuwe blogs

oude blogs